Home
DISCLAIMER

Algemene Disclaimer

Skinny-Typehelp.com neemt alle redelijkerwijs te verwachten zorgvuldigheid in acht om deze website accuraat en tijdig met informatie te vullen. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie op onze website volledig of accuraat is. Alle informatie wordt onder voorbehoud van fouten en wijzigingen geplaatst. Op deze website zouden technische of typografische fouten kunnen voorkomen. De informatie op onze website mag door Skinny-Typehelp.com vrij en zonder enige waarschuwing of verplichting veranderd of verwijderd worden. Skinny-Typehelp.com is in geen geval aansprakelijk aan enige partij voor schades die direct, indirect of anderszins ontstaat door het bestaan van en het gebruik van deze website. Zonder enige begrenzing betreft dit onder andere schadevergoeding voor gederfde winst, onderbreking van het zakelijke verkeer, verlies of beschadiging van programmatuur of andere data op uw informatieverwerkingssysteem. Of anderszins ontstane schades.

Privacy
De website van Skinny-Typehelp.com kan links naar andere websites bevatten. Daarom laten wij u weten dat Skinny-Typehelp.com niet verantwoordelijk is voor de privacyregels van andere websites dan de onze. We raden u aan dit voor ogen te houden als u deze site verlaat. Wij bevelen u ten stelligste aan dat u altijd kennis neemt van de privacyverklaringen op sites die om identificeerbare, persoonlijke informatie vragen.

Intellectueel eigendom
Deze website wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten en is het exclusieve eigendom van Skinny-Typehelp.com. De content op deze website wordt beschermd door intellectueel eigendomsrecht en blijft eigendom van Skinny-Typehelp.com. Het copyright van deze site berust bij Skinny-Typehelp.com. Alle informatie, zoals tekst en afbeeldingen, mag alleen met voorafgaande schriftelijke toestemming van Skinny-Typehelp.com worden gebruikt.

Gegevensbescherming
De gegevens die Skinny-Typehelp.com van u ontvangt, worden uitsluitend gebruikt voor de verwerking van uw orders. Alleen als u vooraf toestemming heeft gegeven, worden ze gebruikt voor overige doeleinden. Skinny-Typehelp.com gaat zeer vertrouwelijk met uw gegevens om en houdt zich strikt aan de eisen die de Wet op de Persoonsbescherming stelt.

Copyright © 2010 Skinny-Typehelp.com - alle rechten voorbehouden
Alle auteursrechten en andere (intellectuele eigendoms-)rechten op alle teksten, afbeeldingen, software en andere materialen op deze site zijn eigendom van Skinny-Typehelp.com en de hierbij aangesloten bedrijven, of zijn opgenomen met toestemming van de betreffende eigenaar.

 

Klantbeoordelingen

De Skinny Typehelp wordt door de leerlingen zeer gewaardeerd. Een paar leerlingen willen er een thuis hebben. Klaas, Hoofddorp
Probeer Gratis Ticken
Probeer Gratis Ticken